Skip to main content

Een betrouwbare loodgieter met de nodige ervaring en vakkennis, dat is zo ongeveer waar Loodgieter Delft voor staat. Jarenlang voeren wij al reparaties en installaties uit in diverse huishoudens, bovendien vrijwel altijd succesvol. Van Saricar Loodgieters kunt u op aan!

Loodgieter in Delft, 24/7 bereikbaar

Het mooiste aan loodgieters-delft.nl is dat we altijd bereikbaar zijn, maar dan ook echt altijd. Om 1 uur in de middag, maar ook om 4 uur in de nacht, u hoeft maar te bellen en we staan voor u klaar. Vaak kan de reparatie gelijk uitgevoerd worden, maar in een enkel geval is de schade zo groot dat we op een later tijdstip terug zullen moeten komen. Er worden dan gelijk duidelijke afspraken gemaakt over wanneer dit zal plaatsvinden, zo weet de klant ook waar hij aan toe is.

Installaties worden ook uitgevoerd door loodgieter Delft

U kunt bij Loodgieter Delft naast reparaties ook terecht voor installaties, denk hierbij bijvoorbeeld aan het installeren van een vaatwasser bij u in de keuken, of het plaatsen van een volledige badkamer. Ook kunt een uw CV-ketel laten installeren door Saricar Loodgieters. Nog vragen? Neem contact met ons op via de mail of bel ons even!

Loodgieter Delft | Saricar