Skip to main content

Echte muziekliefhebbers weten dat het luisteren naar een platenspeler zoveel plezier op kan leveren. Oude platen die je als kind ooit kocht en inmiddels het tiendubbele waard zijn, nog een keer luisteren op de platenspeler die je ooit voor je verjaardag kreeg. Nostalgische gevoelens komen naar boven, je voelt je weer even kind. Platenspelers zijn meestal nog van goede kwaliteit, er is echter wel een belangrijk punt wat nog veel wordt vergeten.

Pickupnaalden zijn van groot belang

Het hebben van de juiste pickupnaald kan van erg groot belang zijn, je wilt uiteraard altijd het best mogelijk geluid horen. Pickupnaalden.com heeft een ontzettend groot assortiment aan pickupnaalden, kijk even rond in onze webshop welk merk en type je nodig hebt voor jouw eigen platenspeler. Onze webshop is zeer overzichtelijk, wij gaan er dan ook vanuit dat er geen problemen zullen voorvallen met het vinden van de juiste pickupnaald.

Verzamelaars komen aan hun trekken bij Pickupnaalden.com

Pickupnaalden zijn ook geliefde objecten voor verzamelaars, veel mensen gebruiken de pickupnaalden niet, maar hebben het puur voor hun verzameling in bezit. Heb jij vragen over bepaalde pickupnaalden of wil je gewoon een van onze medewerkers spreken? Bel dan even met 06 53486324 of stuur een mailtje naar info@pick-upnaalden.nl.

Pickupnaalden.com, specialist in pickupnaalden