Skip to main content

Het komt regelmatig voor dat relaties vastlopen, zeker als een relatie al een lange tijd aan de gang is. Rens van Vuuren relatietherapie zorgt ervoor dat iedereen met probemen binnen de relatie relatherapie in Rotterdam kan volgen. Uiteraard moeten jullie er allebei voor openstaan, het heeft weinig zin als een van de twee er niet klaar voor is. Als jullie er allebei wel voor openstaan is het ook een stuk prettiger voor de therapeut.

Rens van Vuuren zorgt ervoor dat mensen in een relatie weer dichter naar elkaar toe worden gebracht. Ruzies en conflicten zullen moeten worden verminderd, ook kan het zijn dat er totaal niet met elkaar wordt gepraat. In het laatste geval gaan we kijken waar het nou aan ligt en wat er beter kan. Een andere kwestie kan het ontbreken van seksueel contact zijn of het gevoel dat jullie elkaar niet begrijpen.

Het is lastig om objectief te oordelen over de problemen binnen een relatie. Jullie nemen allebei een standpunt in waar jullie het zelf volledig mee eens zijn, en dan is het nou eenmaal lastig om er een andere kijk op te geven. Rens van Vuuren relatietherapie helpt ontzettend graag mensen binnen een relatie en doet er alles aan om mensen weer dichter naar elkaar te brengen. Wil jij meer weten over Rens van Vuuren relatietherapie? Neem dan even contact met ons op met info@rensvanvuuren.nl of bel ons op 010-4120971.

Relatietherapie Rotterdam | Rens van Vuuren