Skip to main content

Opzoek naar een goede en betrouwbare rijschool in Rotterdam, bekijk dan de mogelijkheden van Avanti Rijschool. avantirijschool.nl Rotterdam was nog nooit zo voordelig geweest als nu. Bij Avanti wordt rijles gegeven door zeer ervaren instructeurs en de prijzen zullen u laten verbazen.

Rijles in Rotterdam door zeer ervaren instructeurs

Rijles Rotterdam wordt door ervaren rijinstructeurs gegeven. De instructeurs hebben jarenlang ervaring met het verzorgen van rijlessen voor alle type personen. De lessen worden op uw niveau gegeven, zodat u met alle vertrouwen achter het stuur kunt zitten. Mocht u een bepaalde angst hebben tijdens het autorijden, dan kunt u ook hierbij geholpen worden. De angst zal vervangen worden door zelfvertrouwen, zodat u op iedere weg kunt rijden. Rijles Rotterdam wordt door Avanti verzorgd, die al ruim 30 jaar ervaring heeft op het gebied van rijles in Rotterdam en omgeving.

Voordelige pakketten voor rijles Rotterdam

Avanti heeft al zeer voordelige tarieven voor losse lessen. De lessen beginnen al bij een bedrag van €30,- per 50 minuten. Maar wilt u liever een voordeelpakket bestaande uit het aantal rijlessen dat u nodig heeft en het examen voor afrijden, dan kunt een pakket kiezen voor een scherp tarief. De pakketten zijn in verschillende vormen beschikbaar, de rijschool vertelt u hier meer over.

Rijles Rotterdam voor een scherp tarief