Skip to main content

Bij avantirijschool.nl Hoogvliet haal jij je rijbewijs sneller dan iedereen! Wij als rijschool Hoogvliet vinden het erg belangrijk dat onze leerlingen zich goed voelen in de auto, dat het klikt met de instructeur en dat ze in een keer slagen! Mocht dat laatste niet lukken, niet getreurd, ook in twee keer is het ontzettend knap.

Rijschool Hoogvliet biedt diverse rijbewijzen aan

Niet alleen is het mogelijk om je autorijbewijs bij ons te halen, wij bieden nog veel meer rijbewijzen aan. Altijd al op een motor willen rijden? Kom langs bij Avanti en kies het motorpakket wat bij jou past. Over enkele maanden scheur jij op je motor de snelweg over, wie wilt dit nou niet? Wacht niet langer en zorg ervoor dat deze droom werkelijkheid wordt. Ook is het mogelijk om het rijbewijs voor de aanhanger of vrachtwagen te halen. Meer informatie vindt u op onze website.

Tevreden klanten bij Rijschool Hoogvliet

Het belangrijkste voor Rijschool Hoogvliet is dat de klant tevreden is. Dit klinkt misschien cliché, maar dit vinden wij echt. Er zijn al veel tevreden klanten u voorgegaan, wij zullen er voor zorgen dat u er daar een van wordt. Bel of mail ons even als nog niet alles duidelijk is, wij staan voor u klaar!

Rijschool in Hoogvliet