Skip to main content

Bent u opzoek naar een geschikte rijschool waar u wel gegarandeerd zult slagen? Door de jarenlange ervaring van Rijschool Capelle aan den IJssel bent u zeker van een ervaren rijinstructeur. U kunt bij rijschool Avanti al goedkope lessen nemen, maar u kunt ook kiezen uit voordelige rijpakketten die inclusief afrijden is. Bij avantirijschool.nl Capelle aan den IJssel kunt u behalve een autorijbewijs ook het rijbewijs voor de motor halen.

Goede service bij rijschool Capelle aan den IJssel

Door de ervaren rijinstructeurs bent u ervan verzekerd dat u op de juiste wijze rijles zult krijgen. De instructeurs van rijschool in Capelle aan den IJssel kunnen bepalen wat uw niveau is en de rijlessen hierop aanpassen. U kunt dan een schatting krijgen van het benodigde aantal rijlessen en de punten waar extra aandacht voor nodig is. Voor personen met angst achter het stuur zijn er speciale lessen. De instructeur zal uw vertrouwen achter het stuur vergroten zodat het halen van het roze pasje een eitje wordt.

Voordelig rijden bij rijschool Capelle aan den IJssel

Door de voordelige tarieven weet u dat het halen van uw rijbewijs het beste bij Avanti gedaan kan worden. De losse lessen zijn al vanaf €30 beschikbaar. Maar ook de pakketten bieden een groot voordeel. De pakketten zijn in verschillende varianten beschikbaar, afhankelijk van uw ervaring.

Kom snel langs bij rijschool Capelle aan den IJssel