Skip to main content

De schotse ruit kennen we allemaal, de fel gekleurde ruit stof uit het oude Schotland.
al jaar en dag worden deze kleuren veelvuldig gebruikt in de kleding industrie maar denk ook eens aan kussens, kleden en zelfs stoelen. Stropdassen in een schotse ruit is een absolute modehit voor de aankomende winter, want laten we eerlijk zijn rood en groen zijn ten eerste echte winter kleuren maar wat dacht u van stropdassen met deze kleuren als basis dat is gewoon super stoer. Bij stropjedas.nl kunt u deze schotse ruit stropdassen aanschaffen in een lengte van 150 cm zodat u elk gewenste stropdassen knoop kunt maken en er is voor een breedte van 5 cm gekozen om het modieuze aspect te vergroten. De schotse ruit stropdas komt het beste uit de verf op een mooi wit slimfit overhemd zodat de felle kleuren van de stropdas lekker opvallen.

Naast de schotse ruit stropdassen kunt u op stropjedas.nl ook nog andere katoenen stropdassen kiezen eveneens in een stoer ruit motief, want ruitjes zijn weer helemaal terug in de stropdassen mode. Wist u dat er in de jaren 50 al voor super smalle stropdassen gekozen werd van 5 of zelfs 3 cm breed. Door de jaren heen zijn er veel breedte maten bij gekomen tot zelfs 12 cm in de jaren 70. U kunt op stropjedas.nl stropdassen kiezen vanaf 5 cm t/m 9 cm breed en van 150 cm lang t/m 160 cm lang.

Voor de komende winter maanden heeft stropjedas.nl 500 schotse ruit stropdassen ingekocht zodat we een ruime tijd deze prachtige stropdas kunnen promoten. Wat dacht u van het aankomende kerstdiner om met uw vrienden of familie gezamenlijk de schotse ruit stropdas te dragen of op een kerst borrel van uw werk samen met uw collega’s allemaal deze stropdas te dragen. Al met al reden genoeg om de stropdassen in de wereld beroemde kleuren mix blijvend op te nemen in onze collectie.

Stropjedas.nl