Skip to main content

Bent u al een vakantie in de Alpen aan het plannen? Vergeet dan niet om skihelmen mee te nemen. Skiën en snowboarden is een uiterst gevaarlijke sport. Neem daarom een kijkje op www.Sporterswebshop.nl en bekijk al onze skihelmen. Een skihelm kan een zware hoofdletsel voorkomen. Zorg dus dat u altijd uw skihelm op heeft wanneer u gaat skiën of snowboarden. Nog een voordeel van een skihelm en wat zeker niet onbelangrijk is het feit dat het je warmer houdt. Het geeft je ook een wat beter gevoel als je die piste opstapt. Je voelt je wat veiliger waardoor je gerust kan gaan skiën.

Vervanging van skihelmen

In principe is het zo dat de helm na iedere ernstige val vervangen moet worden. Maar ook bij normaal gebruik moet een skihelm na ongeveer vijf jaar vervangen worden. Dit komt doordat het materiaal binnen de helm na een paar jaar vanzelf inzakt waardoor het geen harde klappen meer kan opvangen. Wacht daarom niet te lang en bestel meteen één van de sporterswebshop.nl skihelmen die Sporterswebshop u te bieden heeft.

Omruil service van skihelmen

Het kan zijn dat de maat die u heeft bestel uiteindelijk toch niet past, of dat het u niet bevalt. Gelukkig biedt Sporterswebshop een omruil service, waarbij u het product moet terugsturen. Daarna zullen wij een nieuwe correcte product terugsturen.

De veiligste skihelmen met een mooi uiterlijk