Skip to main content

Wilt u een uitvaart in Vlaardingen verzorgen? Dan heeft u het goede adres eindelijk gevonden.

Van Ballegooijen uitvaartverzorging verzorgt nu ook Ballegooijen Vlaardingen. De prijs/kwaliteit schaal van onze uitvaarten zijn zeer goed, en onze werknemers zijn erg persoonlijk en rustgevend.

Sinds kort zijn wij nu ook 24/7 bereikbaar. Dit is belangrijk, want u wilt niet midden in de nacht zonder hulp staan als er iets gebeurt. U wilt niet tot de ochtend, of na het weekend willen wachten met uw vragen of opmerkingen.

Ook hebben onze werknemers veel ervaring. Ze werken al meer dan 5 jaar in de uitvaartverzorging, en hebben kennis met alle soorten. Van begrafenis tot crematie, zij kunnen u altijd ondersteunen mij het maken van lastige keuzes.

Het is ook belangrijk dat u het verlies goed kunt verwerken. Daarom zorgen wij ervoor dat uw wensen als prioriteit zien. Met het advies van onze medewerkers en uw gedachtes, kunnen wij er een uitvaart van maken waardoor u het verlies als minder pijnlijk ervaart.

Dus waar wacht u nog op. Er zijn geen andere uitvaartverzorgers in de buurt die zoveel pluspunten heeft als Van Ballegooijen uitvaartverzorging in Vlaardingen. Bezoek onze website of kom langs bij ons uitvaartbureau in Vlaardingen wanneer u maar wilt.