Skip to main content

Al varend de meest adembenemende vaarroutes tegemoet varen. De stad die u zo gewend bent op land ziet er vanaf het water ineens heel anders uit. Mocht u een boot kopen dan gaat u er dit seizoen veel plezier aan beleven. Als u weet waar de sensatie te vinden is uiteraard. Heeft u ook een console boot overwogen? Dit is voor de watersportliefhebber van snelheid op het water een must have! Maar u kunt ook een rubberboot kopen voor de wat ontspannende vaartochten. Dit is een aanwinst die u niet kan laten liggen. Geheel praktisch mee te nemen naar uw bestemmingen en een genot als zowel recreatieboot voor het gehele gezin als toerboot voor al uw avonturen op zee.

Spanning, sensatie en plezier met een rubberboot

Van slootjes tot moerasgebieden. Met een rubberboot vaart u overal tussendoor. Nederland alleen kent genoeg uitgestippelde routes voor al uw spanning en sensatie op zee. Doe bijvoorbeeld eens mee aan de vaartocht richting Sneek tijdens de Elfstedentocht. Bent u nog niet heel ervaren op watersport gebied dan kunt u ook altijd nog prachtige gebieden bezichtigen. Overweeg bijvoorbeeld eens van Alkmaar naar Den Helder te varen. Deze route is makkelijk uit te voeren en een van de mooiste routes van Nederland. Met variërende vaarroutes is er voor ieder watersportliefhebber wat wils. Waar wacht u eigenlijk nog op?

Leuke plekken voor uw rubberboot avontuur

Voor het ultieme zomer gevoel maakt u een boottochtje op de Nieuwkoopse Plassen. Met terrassen aan het water, zeilbootjes aan de horizon, smalle slootjes en grote plassen langs ruisend riet een schitterende ervaring. Voor een perfect dagje uit in het groen bezichtigd u het Nationaal park de Biesbosch op de grens van Zuid-Holland. Met de picknickmand gevuld zoekend naar verborgen strandjes en tijdens schemering bevers spotten in het water.

Bent u al bekend met Laag Holland? U vaart door een ansichtkaart aan polders, karakteristieke huizen, molens en dijken. Bent u meer van het avontuur? Overweeg dan eens het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit is een van de grootste moerasgebieden van Europa. Al varend door een doolhof aan slootjes langs rietlanden en moerasbossen is dit het ultieme dagje uit op het water. En zo zijn er uiteraard nog veel meer vaarroutes om na te vertellen.

Bent u opzoek naar een erkend bedrijf voor het kopen van uw rubberboot?

De voorraad aan zowel 2de hands als nieuwe boten en buitenboordmotoren blijven aanvullen. De monteurs op watersportgebied blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zeer goede werkplaatsen bieden u alle service betreft het onderhoud en reparatie aan uw boot. Dealers en importeurs helpen maar al te graag verder in het vinden van de juiste aankoop. Kom ook gerust eens een kijkje nemen in de showrooms om diverse modellen te vergelijken.